Osvetlale obraz srpskog sporta

Izvor: Studio B, 12.Avg.2010, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvetlale obraz srpskog sporta

Sportsko društvo Crvena zvezda priredilo je prijem za članove svoje streljačke ekipe - Zoranu i Jelenu Arunović i Jasnu Šekarić, koje su na Svetskom prvenstvu u Minhenu osvojile jednu zlatnu i dve srebrne medalje.

Zorana Arunović postala je pojedinačni prvak sveta u disciplini vazdušni pištolj, a vicešampion u malokalibarskom pištolju, čime se direktno kvalifikovala za učešće na Olipmijadi >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << 2012. godine.

Ekipno je, sa sestrom Jelenom i Šekarić ekipno osvojila srebrnu medalju u disciplini malokalibarski pištolj.

Ona je izjavila da je tužna što joj je za malo izmakla zlatna medalja i u drugoj disciplini i da je pomalo tužna zbog toga, jer je izostala "sportska sreća", ali da je vrlo ponosna i na ekipu i sebe.

Predsednik Sportskog društva Crvena zvezda Aleksandar Boričić je, ističući da je ženska streljačka ekipa osvetlala obraz srpskog sporta, rekao da se nada da će u srpskom sportu i javnosti biti shvaćeno koliko je teško doći do rezultata u evropskim i svetskim okvirima.

Streljački tim Crvene zvezde on je uporedio sa kaznenom ekspedicijom - "na koje god takmičenje stignu, uzmu medalju".

"Nadam se da će doneti medalje i sa Olimpijade, ne samo sa svetskih i evropskih prvenstava", poručio je Boričić.

Prijemu je, pored rukovodstva sportskog društva i streljačkog kluba Crvena zvazda, prisustvovao i predsednik Streljačkog saveza Srbije Obrad Stevanović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Organizacija Obraz

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.