Oprezno protiv Zvezde, i bod bi bio veliki

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2017, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprezno protiv Zvezde, i bod bi bio veliki

Trener fudbalera Vojvodine Dragan Ivanović rekao je danas da njegovim igračima i njemu mnogo znači predstojeći meč protiv Crvene zvezde i istakao želju da klub iz Novog Sada što duže ostane u trci za visok plasman.

"Posle pobeda u prethodne tri prvenstvene utakmice, imperativ kod igrača i svih iz stručnog štaba jeste da i ovaj meč moramo odigrati najkvalitetnije što možemo, ali moramo biti i oprezni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zvezda ima dobre individualce, ali nama ova utakmica mnogo znači. Do plej-ofa je ostalo još pet utakmica i ukoliko želimo da ostanemo u borbi za sam vrh, potrebna nam je pobeda, mada bi i bod bio veliki da zadržimo korak", rekao je Ivanović.

"Očekujem dobru, takmičarsku utakmicu i da što manje grešimo, a s druge strane da iznenadimo Crvenu zvezdu tamo gde smatramo da su njihove slabe tačke", dodao je trener Vojvodine.

U derbiju 25. kola Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra dočekuju ekipu Crvene zvezde na Karađorđu.

Vojvodina je treća na tabeli domaćeg šampionata sa 54 boda, dok je Zvezda prva sa 61.

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Luković nedavno je izjavio da nije očekivao od Vojvodine da tako dugo ostane u borbi za visok plasman.

"Niko nije očekivao da će Vojvodina u prethodna tri kola ostvariti stoprocentni učinak, ali ja jesam i zato sam i prihvatio ovde da radim", rerkao je Ivanović.

Ivanović je svestan kvaliteta sutrašnjeg protivnika Vojvodine.

"Crvena zvezda je fizički jača od nas, pogotovo sa Donaldom i Le Talekom i ovim novim napadačem, ali mislim da ćemo naći način da se suprotstavimo drugačijim stilom igre, jer smo ih dosta dobro analizirali. Kako će to momci sutra odraditi, videćemo, ali nadamo se najboljem. Sa igračkim kadrom koji imamo, ni protiv koga nam neće biti lako, ali možemo sa svima da se nosimo. Gledaćemo da igramo pametno i osvojimo što više bodova, kako bismo što duže ostali u trci za najviši plasman", rekao je Ivanović.

Utakmica između Vojvodine i Crvene zvezde igra se sutra od 18.00 u Novom Sadu.

Kako su naveli iz Vojvodine, kapije stadiona biće otvorene u 16.00.

Za navijače Vojvodine rezervisane su zapadna i istočna tribina, na koje neće biti dozvoljen ulazak sa obeležjima gostujućeg tima, dok je za navijače Crvene zvezde predviđena istočna tribina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

TRENER VOJVODINE IVANOVIĆ: Oprezno protiv Zvezde, i bod bi bio veliki

Izvor: Kurir, 07.Mar.2017

..."Posle pobeda u prethodne tri prvenstvene utakmice, imperativ kod igrača i svih iz stručnog štaba jeste da i ovaj meč moramo odigrati najkvalitetnije što možemo, ali moramo biti i oprezni Zvezda ima dobre individualce, ali nama ova utakmica mnogo znači Do plej-ofa je ostalo još pet utakmica...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.