Omladinci Zvezde se prošetali kroz Kragujevac

Izvor: KGsport.info, 24.Mar.2015, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladinci Zvezde se prošetali kroz Kragujevac


Omladinci Radničkog porazom su otvorili prolećnu polusezonu u Omladinskoj ligi Srbije. „Đavolčići“ su u meču 19. kola poraženi na svom terenu od Crvene zvezde sa 0:2 (0:2).
Kragujevačni su prilično ozbiljno shvatili ovaj meč, pa je trener Živković imao na raspolaganju i prvotimce Miletića, Uroševića i Lukića. Šansu je dobio i talentovani član kadetskog tima Perović.
Beograđani su pitanje pobednika rešili već u prvom delu >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << igre. Igrao se 8. minut kada je Rangelov iskoristio grešku odbrane Radničkog i doveo svoj tim u vođstvo.
Crveno-beli su prednost duplirali u finišu prvog poluvremena, i to iz jedanaesterca. Urošević je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, pa je sudija Tripković pokazao na belu tačku. Siguran realizator najstrože kazne bio je Mijailović.
„Đavolčići“ se nisu predstavili u baš najboljem svetlu na startu proleća i uglavnom su pretili nakon prekida.
Radnički 1923Crvena zvezda 0:2 (0:2)
KRAGUJEVAC
Prvi pomoćni teren „Čika Dače“
Gledalaca: 100
Sudija: Lazar Tripković (Kraljevo)
Žuti kartoni: Urošević (Radnički 1923), Cvetković (Crvena zvezda)
Strelci: 0:1 Rangelov u 8. minutu, 0:2 Mijailović u 40.minutu (iz jedanesterca).
RADNIČKI 1923: Đorđević (Najdanović), Miletić, Obradović, Trajković, Perović, Vasojević, Urošević (Nikolić), Gavrović, Lukić, Nedeljković, Vilotijević
CRVENA ZVEZDA: Vićić, Mijailović, Stupić, Jovanović, Cvetković, Stanković, Tufegdžić, Lazić, Rangelov (Cvetanović), Živković (Stojanović), Bječličić.
Igrač utakmice: Nenad Cvetković (Crvena zvezda)
Nakon ovog poraza izabranici trenera Živkovića zauzimaju 13. mesto na tabeli, sa 19 sakupljenih bodova. U narednom kolu omladince Radničkog očekuje teško gostovanje Vojvodini u Novom Sadu.
Izvor: Željko Marinković

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.