Okupili se zvezdaši, postupak protiv Jankovića

Izvor: Mondo, 13.Avg.2018, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okupili se zvezdaši, postupak protiv Jankovića

Jovanović ustupljen Trentu, Faje i Regland stižu kasnije, dok se sa Jankovićem situacija zakomplikovala.

Košarkaši Crvene zvezde okupili su se danas u Beogradu na prozivci novog trenera, Milana Tomića.

Jedan igrač nije se pojavio i protiv njega je, kako stoji u saopštenju na zvaničnom sajtu kluba, pokrenut disciplinski postupak. Reč je o Stefanu Jankoviću, kog javnost već neko vreme povezuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa prelaskom u Partizan, a koji je prema mišljenju čelnika crveno-belih bio dužan da se pojavi danas i, poput ostalih, obavi važna testiranja pred naporne treninge koji slede.

"Ekipa će tokom ponedeljka i utorka obaviti kompletne medicinske preglede i testiranja, a prvi trening u dvorani imaće u sredu", navodi se na portalu kluba.

"O terminima odigravanja prijateljskih utakmica i svim ostalim važnim informacijama vezanim za pripremni period prvog tima KK Crvena zvezda mts, javnost će biti obaveštena blagovremeno", navodi se na sajtu.

Treneru Tomiću, koji će pokušati da vrati Crvenu zvezdu u Evroligu, odazvali su se: Aleksa Radanov, Stratos Perperoglu, Bili Baron, Nemanja Nenadić, Majkl Odžo, Marko Kešelj, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Filip Čović, Majk Cirbes, Boriša Simanić, Dušan Ristić i Branko Lazić, dok će se sredinom nedelje priključiti Muhamed Faje i Džo Regland.

Crveno-beli su saopštili da će Nikola Jovanović narednu sezonu provesti kao pozajmljen igrač u italijanskom Trentu a sve "u cilju obezbeđenja što veće minutaže". Kada je Janković u pitanju, može se zaključiti da ta transfer "saga" nije blizu kraja i da, tek sad, neće biti.

Crveno-beli će naredne sezone nastupati u Evrokupu, ABA ligi, Kupu Radivoja Koraća i Superligi, u kojoj će braniti titulu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.