Odloženo: Crvena zvezda - Vojvodina

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2015, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženo: Crvena zvezda - Vojvodina

Umesto 14. derbi meč 13. kola Superlige biće odigran 16. oktobra

Posle pobede nad Spartakom trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović nagradio je igrače sa četiri slobodna dana. Crveno-beli su vezali devet prvenstvenih trijumfa, a šansu da lupe desetu „recku“ imaće u sudaru sa Vojvodinom. Taj meč trebalo je da bude odigran u sredu 14. oktobra na stadionu Rajko Mitić.

Međutim, na zahtev >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Crvene zvezde derbi 13. kola Superlige pomeren je za 48 sati. I to iz praktičnih razloga. Naime, mlada reprezentacija Srbije  13. oktobra igra kvalifikacioni duel u Litvaniji. Važnu ulogu u selekciji Tomislava Sivića imaju Marko Grujić, Srđan Plavšić i Vukašin Jovanović. Oni se u Srbiju vraćaju u sredu, što praktično znači da bi se aerodroma Nikola Tesla izašli na megdan Vojvodini (koja takođe ima nekoliko mladih reprezentativaca).

Otuda su čelnici Zajednice superligaša prihvatili predlog dva kluba. Odlaganje meča Crvene zvezde i Vojvodine za posledicu će imati još nekoliko pomeranja. Tako će crveno-beli gostovati Radu u utorak 20. oktobra.

Inače, tokom reprezentativne pauze igrači Crvene zvezde odradiće mini-pripreme na Zlatiboru.

(Foto MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ZVEZDA JAČA KADAR: Crveno-beli posle Srnića na zimu vraćaju još jednog igrača!

Izvor: HotSport.rs, 06.Okt.2015, 11:11

Fudbaleri Crvene zvezde zauzeli su tron Superlige Srbije i uživaju ogromnu prednost od 12 bodova nad večitim rivalom, ekipom Partizana.. . Tokom leta uprava kluba iz Ljutice Bogdana odradila je odličan posao, angažovala je mnoštvo igrača koje je trener Božović uigrao u sjajan kolektiv.. Ipak,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.