Odjeci derbija - Kazna za Sanoga!

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2020, 18:03

Odjeci derbija - Kazna za Sanoga!

Seku Sanogo je kažnjen od strane Disciplinske komisije.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije donela je odluku da kazni Sekua Sanoga, fudbalera Crvene zvezde.

Razlog jeste crveni karton, odnosno dva žuta koja je zaradio u "večitom derbiju" protiv Partizana.

Sanogo će propustiti dve naredne utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde, protiv Javora na stadionu "Rajko Mitić", kao i protiv Radnika u Surdulici.

Kazna koja se obično primenjuje u ovakvim situacijama jeste jedna utakmica, ali zbog inteziteta duela sa Sumom odlučeno je da pauzira dve utakmice.

Pored toga, Crvena zvezda je kažnjena i sa 55 hiljada dinara zbog osam žutih kartona u derbiju.

Ono što i dalje čekamo jesu kazne i za Partizan zbog loše organizacije "večitog derbija" i za Crvenu zvezdu zbog nepoštovanja mera za suzbijanje koronavirusa.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Potvrda, promena formacije Crvene zvezde, ovo je sastav!

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2020

Da li je vreme za promenu formacije?..Dejan Stanković je doneo odluku o sastavu za večerašnji duel sa Hofenhajmom koji će pokazati pravo stanje stvari u aktuelnom prvaku Srbije...Dobra vest jeste da se Katai oporavio, u napadu je očekivano Falćineli, a iznenađenje u startnoj postavi jeste i Eraković...Evo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.