Odgovor na tenk: Parkirali traktor na MAKSIMIRU

Izvor: Mondo, 27.Avg.2019, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odgovor na tenk: Parkirali traktor na MAKSIMIRU

Ispred stadiona Crvene zvezde, pred odlučujuću utakmicu LŠ, je postavljen tenk, a samo dan posle na Maksimiru u Zagrebu je neko parkirao traktor.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović Tenk

Vojni tenk ispred stadiona Fudbalskog kluba Crvena zvezda, koji je postavljen na platou ispred severne tribine, izazvao je mnogo komentara i ovdašnje i regionalne javnosti, a sada je stigao i "odgovor" iz Zagreba >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << - pod zapadnom tribinom Dinamovog stadiona je parkiran traktor, verovatno kao aludiranje na akciju hrvatske vojske "Oluja" tokom koje je proterano hiljade Srba.

SVI pričaju o tenku: Vojska tvrdi da nije njen (VIDEO)

Inače, mnogi navijači Crvene zvezde izrazili su neslaganje sa ovim potezom iza kojeg je stala uprava o čemu svedoči i to što je na zvaničnoj Facebook stranici kluba objavljena fotografija tenka, uz komentar: "Nova atrakcija na našem stadionu".

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović je rekao da je to "maketa tenka" koja ima gusenicu, kao i da je izvršen "kontradiverzioni pregled" vozila.

"To nije tenk, već je reč o maketi tenka, dakle o nečemu što podseća na tenk. Ne radi se o nečemu što može da ugroži bilo čiji život. Mi smo kao policija, naravno, uočili to vozilo i obratili se Višem i Osnovnom tužilaštvu i obavestili Vojsku Srbije. Tužilaštvo se izjasnilo da tu nema elemenata krivičnog dela. Da nema ničega što se goni po službenoj dužnosti. Policija više nema ni osnov za dalje postupanje", rekao je Stefanović.

Izvor: Tanjug

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.