Odbio sam španske klubove da bih došao u Zvezdu

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2017, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbio sam španske klubove da bih došao u Zvezdu

"Odgovara mi napadački fudbal, to je uticalo na moju odluku", rekao je Ričmon Boaći u razgovoru za medije u Gani

Ričmond Boaći je svakako jedan od najboljih stranaca koji je igrao u Crvenoj zvezdi. Trenutno je sa reprezentacijom te zemlje, a za tamošnje medije govorio je o tome kako je stigao u redove crveno-belih.

I otkrio da je imao ponude španskih klubova.

"Otišao sam u Srbiju tako što sam pre toga razgovarao sa menadžerom. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Imao sam ponude iz Španije, kao i sa još nekih mesta, i ne znam zbog čega - odbio sam ih. Verovatno zato što sam video da Zvezda igra napadački fudbal koji mi odgovara. Igrao sam za Sasuolo i Atalantu, timove koji su u sredini tabele. Shvatio sam da bi bilo bolje da postižem što više golova i odem u tim sa vrha tabele. To je uticalo na moju odluku da odem u Srbiju", rekao je Boaći.

Naravno, zahvalnost uvek ide u jednom smeru.

"Bilo je uspona i padova u mojoj karijeri. Srećom, Bog me je pogledao i stvari za sada idu jako dobro", rekao je Boaći.

Ričmond je ove sezone postigao 30 golova u svim takmičenjima. Stvarno je najvažnija karika u napadu Zvezde i neko ko daje dubinu i oštrinu crveno-belima.

I za njega i za Zvezdu je bolje što nije prihvatio te ponude iz Španije.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

VOLEĆE GA JOŠ VIŠE: Boaći u domovini govorio o Zvezdi i tome šta je sve odbio zbog nje

Izvor: HotSport.rs, 05.Okt.2017

Prva udarna igla Crvene zvezde je trenutno u nacionalnom timu gde ga očekuju mečevi kvalifikacija.. . Ričmond Boaći je ujedno jedan od igrača u najboljoj formi što se reprezentacije Gane tiče.. Nije ni čudo što je napadač Zvezde skrenuo veliku pažnju medija u domovini nakon sjajnih partija...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.