Obradović na RTS-u o pojačanjima, ovo je Zvezdin plan!

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2020, 19:56

Obradović na RTS-u o pojačanjima, ovo je Zvezdin plan!

Navijači Crvene zvezde nestrpljivo iščekuju prve konkretne poteze novog trenera.

Saša Obradović je nedavno i zvanično preuzeo ekipu Crvene zvezde posle odlaska Dragana Šakote i sada polako, posle upoznavanja sa igračima, pravi koncept tima za narednu, još jednu evroligašku sezonu.

Na tu temu je, između ostalog, govorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i večeras u emisiji ''Oko'' na RTS-u.

Prethodnih dana spekulisalo se o eventualnom dolasku Kodija Miler-Mekintajera iz Cedevita Olimpije u Zvezdu ili povratku Nikole Kalinića iz Fenerbahčea, možda i Nemanje Nedovića, koji traži novi klub posle odlaska iz Milana.

''Zanimljivi su mi svi igrači iz Evrolige i Evrokupa koji su slobodni. Ima dosta imena koji imaju razloga da se nadaju da budu deo Crvene zvezde.  To su sve spekulacije da li je dva tri ili pet stranaca.







Naravno da prošlogodšnja Zvezda sa osam stranaca je možda bila iritantna za navijače, to je specifičan slučaj i teško je ponoviti da toliki broj stranaca igra, a da se zaboravi neko tvoje dete'', izjavio je Obradović.

Voditelja je zanimalo i da li će Zvezda u sledećoj sezoni imati dvojicu stranih plejmejkera.

''To je deo odluke koja treba da se donese i stvar priče oko dogovora. Najosetljivija pozicija na kojoj mora da se dovedu strani igrači'', istakao je Obradović.

Naglasio je da su prioriteti osvajanje ABA lige i forsiranje domaćih igrača, ali...

''Za mene najvažnije da imamo komeptitivan tim i da se znaju ciljevi i kako doći do njih. Igrački kadar je najvažniji. Osnovno je bilo da ekipa bude sastavljena od igrača koji imaju karakter da izdrže težak ritam takmičenja i kontinuitet. U ovim komunikacijama koje se odvijaju imam dobru podršku predsednika'', poruka je Saše Obradovića.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.