Obradović i Veseli se oglasili pred meč sa Zvezdom

Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2017, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović i Veseli se oglasili pred meč sa Zvezdom

Košarkaši Crvene zvezde nemaju vremena da proslavljaju pobede i dolazak na prvo mesto ABA lige. Već u utorak (18.45) u Istanbulu igraju portiv Fenerbahčea.

Posle 12 kola evropski šampion je treći na tabeli Evrolige sa samo četiri poraza. Ipak, trener Željko Obradović je oprezan pred duel sa crveno-belima.

- Za sve ekipe u Evroligi, kalendar je težak. Moramo da budemo spremni za Zvezdu koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u poslednje vreme igra veoma dobro. Dolaze nam, posle tri odlične utakmice, posebno poslednje protiv Valensije i Mornara u ABA ligi. Kao i uvek, moramo da budemo koncentrisani i da pokušamo da odigramo najbolju moguću utakmicu – rekao je Obradović za sajt Evrolige.

I centar Jan Veseli ceni učinak izabranika Dušana Alimpijevića.

- Biće to veoma teška utakmica za nas. Zvezda igra sjajno u poslednjih nekoliko susreta, posebno u gostima. Moramo da budemo spremni za to. Drago mi je što ću ponovo videti svog prijatelja i nekadašnjeg saigrača Peru Antića - istakao je Veseli.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.