Izvor: RTS, 04.Okt.2020, 13:13

Obradović: Sagoreli smo u Istanbulu, ABA je prioritet

Trener košarkaša Crvene zvezde, Saša Obradović, uoči starta ABA lige protiv Cibone u Zagrebu, izjavio je da ekipu čeka teška utakmica, ali i ponovio da je regionalno takmičenje prioritet.
Zvezda je na startu Evrolige poražena od Fenerbahčea u Istanbulu, a posle Cibone očekuje je duel sa Baskonijom u elitnom takmičenju, u Beogradu.

"Sagoreli smo u Istanbulu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << delom i zbog očekivanja, možda i jer je to bila prva prava utakmica nakon tolike pauze. Upravo tu tražimo dodatni motiv, da promenimo 'klimu', odigramo bolje i počnemo na pravi način ovo takmičenje. Vidimo da su u ABA ligi iznenađenja moguća, svako svakoga može da dobije, a regionalno takmičenje je iz više razloga prvi prioritet za Crvenu zvezdu", rekao je trener crveno-belih.
Jedan od najiskusnijih u ekipi Crvene zvezde Marko Simonović mnogo puta igrao je protiv Cibone u Zagrebu.
"Očekuje nas mlada i vrlo motivisana ekipa, željna dokazivanja. Sa te strane moramo biti maksimalno oprezni i poštovati ekipu Cibone, posebno u svetlu iznenađenja na startu prvenstva. Košarka se nije igrala sedam meseci i biće nam potrebno vreme da se uigramo i uhvatimo takmičarski ritam. Uz sve to, nismo se ni raspakovali, a krećemo na novi put, nešto što će takođe biti čest slučaj ove sezone. Kada na sve to dodamo i pandemiju korone, jasno je da će svako gostovanje biti teško i neugodno iz više uglova. Bez obzira na sve, naš cilj je da krenemo pobedom u Zagrebu" rekao je Simonović.
Utakmica između Cibone i Crvene zvezde igra se sutra od 18 sati.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Obradović: Sagoreli smo u Istanbulu, ABA liga je prioritet

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2020

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović, uoči starta ABA lige protiv Cibone u Zagrebu, izjavio je da ekipu čeka teška utakmica, ali i ponovio da je regionalno takmičenje prioritet...Zvezda je pre dva dana na startu Evrolige poražena od Fenerbahčea u Istanbulu, a posle Cibone očekuje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.