OTIŠAO SA MARAKANE BESPLATNO: Crvena zvezda ostala bez igrača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020, 17:30

OTIŠAO SA MARAKANE BESPLATNO: Crvena zvezda ostala bez igrača (FOTO)

Već je pronašao novi klub.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković odlučio je da mu Milan Jevtović nije potreban, a krilni igrač je brzo pronašao nvi klub posle rastanka sa crveno-belima pošto je otišao u danski Arhus.

Jevtović je danas zvanično postao igrač Arhusa sa kojim je potpisao čevorogodinji ugovor. U Zvezdi Jevtović nikad nije obio šansu u pravom smislu, odigravši za dve godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 24 utakmice i postigavši šest golova.

Mančester Junajted je u velikom zaletu, ima četiri pobede u nizu i blizu je mesta u LIgi šampiona. Zato deluje da večeras (21.00) Sautempton na Old Trafordu nema šta da traži – kec je 1,33, a Sigurna pobeda (bez gola gostiju) 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Sautempton.

Očekuju se da će Jevtović u Arhusu imati značajniju ulogu nego što je to bio slučaj u Crvenoj zvezdi, a u Ljutice Bogdana mogu da budu zadovolji iako je Jevtović otišao bez obeštećenja, pošto će od njegove naredne prodaje ako dođe do nje, klub dobiti 25 odsto transfera.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

CRVENA ZVEZDA OSTALA BEZ JOŠ JEDNOG IGRAČA: Odlučio da ode, nije želeo da ostane na Marakani (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 16:56

Već je pronašao novi klub...Početkom jula je najavio ovakav rasplet, a sada se to i dogodilo. Stefan Santrač, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine napustio je Crvenu zvezdu i odlučio da karijeru nastavi u TSC...Santrač je sa TSC-om potpisao ugovor na tri godine, a na odlazak iz Ljutice Bogdana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.