Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 13:48

OGLASIO SE MAMIĆ: Nisam želeo Zvezdu, sada ću morati da je POBEDIM

Žreb spojio crveno-bele i modre.

Šampion Srbije Crvena zvezda, dobila je protivnika u plej-of rundi kvalifikacija za Ligu šampiona. Ukoliko eliminišu moldavski Šerif fudbaleri Crvene zvezde će u plej-of rundi za plasman u Ligu šampiona igrati protiv boljeg iz dvomeča Dinamo-Legija, odlučeno je žrebom u Nionu

Tako nešto moralo je da se desi, svestan toga je i Zdravko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mamić, čovek koji je najzaslužniji za sve uspehe Dinama u poslednje dve decenije.

-Nisam želeo Crvenu zvezdu, jer ću sad morati da je pobedim . Nisam želeo Crvenu zvezdu, ali šta je tu je. Sad je najvažnije do utakmice spuštati tenziju i učiniti da sve prođe u sportskim okvirima. Nego, hajde da sačekamo, i Zvezda i Dinamo imaju još po dve utakmice do tada, nemojte da bude da pravimo ražanj, a zec još u šumi. Čekaju ih ozbiljni rivali u 3. kolu, najpre sa tim da se izbore, pa onda da pričamo o ovoj utakmici - rekao je Zdravko Mamić za Informer.

On je istakao da je najvažnije da sve prođe u sportskim okvirima, bez dizanja tenzije.

- Naravno, ako do utakmice dođe, ja ću jako želeti da prođe Dinamo, uprava Crvene zvezde će želeti da prođe Zvezda i to je normalno. Van terena možemo da budemo prijatelji i da se družimo, ali na terenu ćemo biti rivali. Uveren sam da će sve proći u najboljem redu, kako u Zagrebu, tako i Beogradu, nikom nije stalo da dođe do bilo kakvih nereda. Važno je samo da svi ostanu mirni i ne dižu tenziju - zaključio je Mamić.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moguć susret Zvezde i Dinama u kvalifikacijama za LŠ

Izvor: Radio 021, 02.Avg.2021

Ukoliko fubaleri Crvene zvezde eliminišu moldavski Šerif, oni će u plej-of rundi kvalifikacija igrati protiv boljeg iz duela Dinama iz Zagreba i poljske Legije.

Nastavak na Radio 021...

Mamić kritikovao, pa poručio: Dinamo ide u Ligu šampiona

Izvor: B92, 02.Avg.2021

Zdravko Mamić nije bio zadovoljan naslovima u hrvatskim medijima za koje je govorio pred potencijalni duel Crvene zvezde i Dinama.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.