Novosti iz Slovenije, Matavž odgovorio Zvezdi!

Izvor: Sportske.net, 14.Jul.2020, 12:45

Novosti iz Slovenije, Matavž odgovorio Zvezdi!

Napadač se nalazi na meti "crveno-belih".

Tokom prethodnih dana pojavila se informacija da bi Tim Matavž mogao da pojača Crvenu zvezdu.

Slovenački portal Nogomanija sada prenosi da se to ipak neće dogoditi.

Navodno, Dejan Stanković je već video Matavža kao opciju u napadu, međutim Slovenac nema preteranu želju da zaigra u Superligi nakon više od jedne decenije u nekim od najjačih liga u Evropi poput Serije A, Bundeslige, Eredivizije... >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Isti izvor prenosi da 31-godišnji napadač smatra da bi eventualna eliminacija Zvezde iz evropskih takmičenja pre grupne faze stvorilo velike probleme u klubu.

On će karijeru nastaviti negde drugo, kao prva opcija spominje se UAE gde ga želi Al Vahda koji mu nudi ugovor koji ne bi mogao da dobije u Evropi.

Matavž je nastupao za Goricu, Groningen, Emen, PSV, Augsburg, Đenovu, Nirnberg i Vitese gde je prošle sezone postigao 13 golova na 27 nastupa u svim takmičenjima.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.