Novi Pazar izdao saopštenje pred Zvezdu

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 12:00

Novi Pazar izdao saopštenje pred Zvezdu

Fudbalski klub Novi Pazar oglasio se još jednim saopštenje pred duel sa Crvenom zvezdom u Superligi.

Pazarci će na svom terenu u 21. kolu Superlige Srbije dočekati Crvenu zvezdu u suboutu od 14 sati.

"Želimo da vas podsetimo da će se utakmica protiv Crvene zvezde (subota u 14:00 časova) održati bez prisustva publike na našem stadionu - zbog kazne Fudbalskog saveza Srbije koja je na snazi. Obaveštavano vas da nije moguće nabaviti karte >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili pronaći način da prisustvujete ovoj utakmici. Molimo vas za razumevanje i strpljenje u vezi s ovom odlukom. Narednu utakmicu kao domaćini dočekujemo ekipu lučanske Mladosti, i to će biti prva prilika posle dužeg vremena da napunimo stadion i damo punu podršku našim fudbalerima na putu ka što boljem plasmanu na tabeli. Hvala vam na podršci i razumevanju", stoji u saopštenju Novog Pazara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRED DOLAZAK CRVENE ZVEZDE: Novi Pazar se obratio navijačima

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024

Traži se razumevanje...U derbiju 21. kola Superlige Novi Pazar dočekuje Crvenu zvezdu. Utakmica se igra u subotu od 14.00 časova, ali bez prisustva publike...Novopazarci su kažnjeni i ne mogu da računaju na podršku navijača. Zbog toga naredni meč neće da bude pravi fudbalski praznik. Dobra vest...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.