Ništa od Zvezde, odabrao Olimpijakos!

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od Zvezde, odabrao Olimpijakos!

Crvena zvezda je pokazivala veliko interesovanje za mladog reprezentativca Srbije, ali će ostati praznih šaka.

Fudbaler Radničkog iz Niša Nikola Čumić koji igra na poziciji krilnog igrača neće biti novi igrač Crvene zvezde, po svemu sudeći.

Kako prenosi "Žurnal", on će potpisati ugovor sa Olimpijakosom koji je pre stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do ovog srpskog fudbalera.

Mladi reprezentativac Srbije je jedan od najvrednijih igrača Radničkog iz Niša, ima 21 godinu i Olimpijakos ga je doveo nakon dugomesečnog interesovanja.

Poučeni dobrim iskustvom sa Lazarom Ranđelovićem, Olimpijakos se vratio u Niš po još jednog mladog talenta koji bi mogao dosta toga dobrog da pokaže u Pireju.

Ponuda je prema informacijama gore pomenutog medija vredna pola miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.