Nisam ljut, razočaran sam! Pokazujemo ružne manire...

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2017, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisam ljut, razočaran sam! Pokazujemo ružne manire...

„Mogu Antiću, Bjelici, Laziću i Ročestiju. Njima mogu da dam kredit, ostalima ne mogu. To su ljudi na kojima se nije osetilo da smo igrali Evroligu pre dva dana“

Nije se posrećilo Crvenoj zvezdi da dobru igru protiv Barselone kruniše pobedom na gostovanju Cedeviti u Zagrebu, a ni trener Dušan Alimpijević nije bio zadovoljan.

Pre svega odnosom pojedinih igrača prema igri, ali i činjenici da su najstariji igrači u timu izgledali i najsvežije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << protiv aktuelnog osvajača Superkupa Jadranske lige.

„Bili smo loši i zasluženo smo izgubili. Čestitao bih Cedeviti na pobedi“, odmah je poručio Alimpijević.

Upitan da objasni da li je na lošu igru i poraz uticalo to što je ekipa imala tešku utakmicu u Evroligi, potom i put u Zagreb, strateg crveno-belih je poručio:

„Ne znam koliko to utiče na igrače, a ako to stvarno utiče na nekog - bolje da nije u Crvenoj zvezdi. Drugo, pokazujemo ružne manire drugu utakmicu zaredom, posle dobre utakmice u Evroligi“, rekao je Alimpijević, na šta bio zamoljen da objasni šta je mislio pod 'ružnim manirima'.

„Jeste li gledali utakmicu protiv Barselone. Jeste li videli razliku u odnosu na ovu utakmicu“, uzvratio je Alimpijević.

Novinari su konstatovali da je mladi trener prilično ljut, na šta je odgovorio:

„Nisam ljut ni na koga - razočaran sam zbog pristupa“.  

Jak ritam utakmica možda jeste uticao na Zvezdino izdanje, ali Alimpijević tvrdi da je to mogao da shvati tek za pojedince...

.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.