Nikolovski: Primitivno saopštenje Karadžića

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Jun.2011, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolovski: Primitivno saopštenje Karadžića

Crvena zvezda je replicirala predsedniku FS Srbije Tomislavu Karadžiću,  koji je uputio saopštenje kao reakciju na intervju prvog čoveka kluba sa Marakane Vladana Lukića. Zvanični stav rukovodstva preneo je portparol Marko Nikolovski.

- Bili smo zapanjeni odgovorom Karadžića, količinom primitivizma, mržnje i neistina koje je izneo. Tražićemo da se utvrdi da li je ovo što je Karadžić napisao zvaničan stav organa FSS >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ili njegova zloupotreba – rekao je Nikolovski.
Ne odustaju na Marakani od promene na čelnoj funkciji nacionalnog saveza.
- Znamo da izjavu nije pisao Karadžić, već njegov „lični“ novinar. Samo je potvrdio što je naš predsednik i rekao - da je nedostojan funkcije koju obavlja i da ne može da predstavlja srpski fudbal. Nama je od svega što je Karadžić rekao najtragičnije da sebe pokušava da izjednači sa političarima, koje je su birali građani na funkcije na kojima se nalaze!?

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.