Nikoliću zbog Đurđevdana flašom razbili glavu

Izvor: S media, 07.Apr.2011, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikoliću zbog "Đurđevdana" flašom razbili glavu

U tuči u subotičkom kafiću "Galija", koja se desila u sredu uveče, povređen je samo vezista Spartaka Nemanja Nikolić, dok je Marko Mirić sa još nekoliko saigrača dobio nekoliko udaraca.

Mladi crnogorski reprezentativac, koji je u Suboticu stigao na pozajmicu iz Crvene zvezde, bio je sinoć sa kolegama na proslavi rođendana, a do tuče je došlo zbog nesuglasica oko naručivanja pesama.

Spartak u Sremu glumi Partizan

Komesar: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Nikom ništa zbog ofsajda

Makedonci plaćaju UEFA hrvatske kazne

Tole Karadžić: Rešićemo problem huligana

Opšta tuča je započela pošto je on poručio pesmu koja važi za nezvaničnu himnu crveno-belih, "Đurđevdan".

- Nakon poručivanja pesama, od kojih je jedna bila "Đurđevdan", nekoliko mladića je prišlo igraču Nemanji Nikoliću i sa leđa su ga izgurali napolje. Odmah su izašli i ostali igrači koji su videli kako pomenuta grupa šutira u glavu i telo Nikolića. Kada su pokušali da ga zaštite, i sami su dobili udarce, a Nikolić je na kraju, dok su pokušavali da ga ubace u automobil, dobio i udarac flašom u glavu - stoji u saoptenju Spartaka.

Nikolić je, posle ovoga prebačen bolnici, gde mu je pružena pomoć, a "zaradio" je i nekoliko kopči na glavi.

Subotička policija je privela većinu napadača na Nemanju Nikolića, a za sada se samo pretpostavlja da su navijačke strasti razlog ovog incidenta.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.