Nikolić: Nije da ne razmišljamo o Milanu, ali ima vremena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2021, 16:39

Nikolić: Nije da ne razmišljamo o Milanu, ali ima vremena

"Ne mogu da kažem da ne razmišljamo o Milanu, ali ima vremena do te utakmice. Fokusirani smo maksimalno da odradimo pripreme kako treba", izjavio je fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić.

Zvezda je u prvom meču u Turskoj ubedljivo savladala Slask sa 4:0, a Nikolić ističe da mu je posebno drago što su akcije sa treninga uspešno primenili na terenu.

"Iako su nam noge još uvek teške jer su treninzi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << veoma naporni, dobro smo ušli u meč protiv Slaska i kontrolisali utakmicu. Drago mi je što smo uvežbane akcije preneli na teren i na taj način uspeli da postižemo golove protiv rivala. To znači da smo fokusirani na rad. Najteže nam pada trčanje, ali kako kaže naš kondicioni trener - na kraju sezone ćete videti zbog čega ste ovoliko trčali i zašto je to bitno", rekao je Nikolić za klupski sajt.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.