Nikoli Mikiću ponuđen novi ugovor

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Mar.2013, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikoli Mikiću ponuđen novi ugovor

Crvena zvezda želi Nikolu Mikića u timu i za narednu sezonu. Iskusni defanzivac je dobio ponudu za produžetak saradnje, ali je pitanje hoće li je prihvatiti.
(FOTO: N. Negovanović)
- Mikiću je predložen novi ugovor, još nema odgovora od njegovog menadžera – istakao je Zoran Stojadinović, sportski direktor Crvene zvezde.
Saradnja kluba sa Marakane i zamenika kapitena važi do 31. jula ove godine, na osnovu sporazuma potpisanog kad je dolazio iz kruševačkog Napretka. U klubu je već tri i po sezone i velika je verovatnoća da će pokušati na leto da pronađe inostrani angažman kao slobodan igrač.
U crveno-belom dresu, do sada, Mikić je odigrao 76 utakmica, 58 u prvenstvu i po devet u Kupu Srbije i kvalifikacijama za Ligu Evrope.
U šampionatu je postigao šest golova, na međunarodnoj sceni jedan, protiv Bordoa u Francuskoj. Malo je nedostajalo da to bude pogodak vredan plasmana u grupnu fazu kluba sa Marakane posle 2007. godine.
SKROMNA PLATA
Nikola Mikić je nosio kapitensku traku, ali je uprkos toj činjenici u grupi najmanje plaćenih fudbalera Crvene zvezde. Na osnovu ugovorne obaveze po sezoni mu pripada 36.000 evra.
Ukoliko ode na leto bez obeštećenja, kratkih rukava osim Crvene zvezde ostaće Napredak i agencija „Virtus“. Kruševačkom klubu treba da pripadne 10 odsto od potencijalnog transfera, a menadžeru 20.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CZ: Novi ugovor za Mikića

Izvor: B92, 24.Mar.2013

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Nikola Mikić dobio je novi ugovor od "crveno-belih", a na defanzivcu je da li će karijeru nastaviti u Ljutice Bogdana...Mikić je tri i po sezone u Zvezdi, odigrao je 76 utakmica i postigao šest golova, bio kapiten tima do povratka Nenada Milijaša, a na leto postaje...

Nastavak na B92...

Zvezda želi da zadrži Mikića, ponuđen mu novi ugovor

Izvor: MozzartSport.com, 25.Mar.2013, 00:16

Kako prenosi Sportski žurnal čelnici Crvene zvezde ponudili su iskusnom defanzivcu Nikoli Mikiću produžetak saradnje, ali postavlja se pitanje da li će zamenik kapitena prihvatiti ovu ponudu. “Mikiću je ponuđen novi ugovor, ali još nema odgovora njegovog menadžera“, istakao je sportski direktor...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.