Nije bilo ranjavanja iz pištolja u tuči navijača

Izvor: Politika, 29.Okt.2014, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije bilo ranjavanja iz pištolja u tuči navijača

BEOGRAD – - Beogradska policija demantovala je večeras da je u tuči dve grupe navijača koja se dogodila u ulici Ljutice Bogdana, bilo ranjavanja iz vatrenog oružja.

Kako je saopšteno, jedna osoba je zadobila lake telesne povrede a osam učesnika tuče je privela policija.

Ranije je portparol Hitne pomoći Nada Macura izjavila da je 21-jednogodišnji mladić upucan u navijačkom obračunu na Autokomandi u levu nadlakticu nakon čega je prebačen na Vojnomedicinsku akademiju.

Beta

objavljeno: 29.10.2014.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Sukob Grobara i Delija na Autokomandi: Navijač Zvezde ranjen iz pištolja!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2014

Do sukoba Delija i Grobara došlo je dok se grupa pristalica crveno-belih vraćala s Vračara posle utakmice osmine finala kupa protiv Rada, a grupa navijača crno-belih išla na zaostali prvenstveni meč sa OFK Beogradom..Jedan navijač Crvene zvezde ranjen je pištoljem u levu podlakticu na Autokomandi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.