Nema odlaganja, evo gde Zvezda dočekuje Budućnost!

Izvor: Sportske.net, 08.Apr.2019, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema odlaganja, evo gde Zvezda dočekuje Budućnost!

Finalna serija plej-ofa ABA lige počeće na vreme. Donesena odluka o hali u kojoj će Zvezda ugostiti Budućnost.

Odmah nakon majstorice između Crvene zvezde i Partizana pojavila se vest da bi prvi meč finalne serije mogao da bude odigran u Železniku zbog zauzetosti hale "Aleksandar Nikolić".

Tačno je da je za 12. april bila zakazana prijateljska futsal utakmica između reprezentacija Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Brazila, ali će majstori "igre na petoparcu" zbog košarke morati u "Štark Arenu".

Na portalu "Futsal Srbija" navodi se da je Fudbalski savez Srbije doneo odluku da futsal meč između "Orlova" i "Karioka" bude premešten u veću halu zbog velikog interesovanja publike.

To znači da Crvena zvezda mt:s ne mora da traži alternativna rešenja za prvu utakmicu finalne serije plej-ofa ABA lige, već će aktuelnog šampiona ugostiti u kultnom "Pioniru".

Prvi meč finalne serije koja se igra po sistemu 2+2+1 zakazan je za 12. april, a dva dana kasnije crveno-beli će i drugi put odmeriti snage sa Podgoričanima u Beogradu.

Serija se potom seli u glavni grad Crne Gore gde će se igrati treći meč (17. april), a ukoliko bude potrebe i četvrti dva dana kasnije.

Eventualna majstorica na programu bi bila 22. aprila u Beogradu. Prošle sezone iste ekipe su se borile za titulu, a Budućnost je slavila sa 3:1 u seriji u kojoj takođe nije imala prednost domaćeg terena.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meč Zvezde i Budućnosti ipak u hali "Aleksandar Nikolić"

Izvor: Vesti-online.com, 08.Apr.2019

Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti igraće prvi meč finala plej-ofa ABA lige u hali "Aleksandar Nikolić"...Utakmica koja je na programu u petak 12. marta trebalo je da se igra u Železniku, zbog futsal utakmice, ali je ona prebačena u Štark Arenu...Zbog velikog interesovanja za prijateljski...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.