Nelson produžio ugovor sa Zvezdom

Izvor: Studio B, 13.Jun.2013, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nelson produžio ugovor sa Zvezdom

Jedan od najboljih košarkaša Crvene zvezde Amerikanac Demarkus Nelson potpisao je novi jednogodišnji ugovor sa crveno-belima, uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu.

Nelson je minule sezone bio MVP finalnog turnira Kupa Radivoja Koraca, koji su crveno-beli osvojili, kao i jedan je od najzaslužnijih za plasman u finale Jadranske lige i obezbeđeno mesto u Evroligi.

U Superligi >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Srbije, gde je Zvezda sinoć u finalu izgubila od Partizana, Nelson je treći na listi najkorisinijih igrača.

Na 19 odigranih utakmica prosečno je beležio 11,4 poena, 4,2 skoka, 3,8 asistencija i 1,8 osvojenih lopti.

 

 
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nelson produžio ugovor sa Zvezdom

Izvor: Akter, 13.Jun.2013

Jedan od najboljih košarkaša Crvene zvezde Amerikanac Demarkus Nelson potpisao je novi jednogodišnji ugovor sa crveno-belima

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.