Nejmar spreman za Crvenu zvezdu

Izvor: RTS, 06.Dec.2018, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar spreman za Crvenu zvezdu

Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar da Silva definitivno će biti spreman za utakmicu u Beogradu protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona nakon obnovljene povrede.
Nejmar se povredio minulog vikenda u Bordou (2:2) zbog čega je u sredu propustio meč protiv Strazbura (1:1), ali prema rečima trenera Parižana Tomasa Tuhela biće na raspolaganju za crveno-bele.

"Povreda nije ozbiljna. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nejmar će početi sa treninzima u petak", rekao je Tuhel, a prenose francuski mediji.
PSŽ-u je neophodna pobeda u Beogradu kako bi osigurao plasman u osminu finala iz C grupe, dok Zvezda ima samo teoretske šanse za mesto u Ligi Evrope.
Na tabeli grupe vodi Napoli sa devet bodova, jednim više od PSŽ-a, Liverpul ima šest, a Crvena zvezda četiri.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nejmar spreman za Crvenu zvezdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2018

Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar da Silva definitivno biće spreman za utakmicu u Beogradu protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona nakon obnovljene povrede...Nejmar se povredio minulog vikenda u Bordou (2:2) zbog čega je juče propustio meč protiv Strazbura (1:1), ali prema rečima trenera...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nejmar i dalje trenira individualno, Tuhel je optimista

Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2018

Povreda Brazilca Nejmara otupela je oštricu napada PSŽ-a. Videlo se da brazilski superstar nedostaje Svecima u Bordou, kada je zbog obnovljene povrede lože napustio teren. Nije ga bilo ni u Strazburu, a PSŽ je upisao drugi uzastopni remi. Nejmar i dalje trenira individualno, ali trener francuskog...

Nastavak na MozzartSport.com...

"Svi ćemo biti spremni za meč u Beogradu"

Izvor: Vesti-online.com, 06.Dec.2018

Fudbaler Pari Sen Žermena Marko Verati rekao je da posle jučerašnjeg remija sa Strazburom njegova ekipa spremno dočekuje meč sa Crvenom zvezdom u Beogradu...Parižani su emizirali u 16. kolu francuskog šampionata. Italijan je bio zadovoljan igrom svog tima nakon tog susreta...- Odigrali smo nerešeno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.