Nedovićevo stanje biće procenjeno za 15 dana

Izvor: B92, 07.Dec.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nedovićevo stanje biće procenjeno za 15 dana"

Nemanja Nedović, srpski košarkaš koji brani boje Armanija, povredio je butni mišić leve noge na meču sa Crvenom zvezdom.

On je u porazu od srpskog šampiona (67:77) igrao 12 minuta, ali je u jednom trenutku osetio bol zbog koje je napustio teren i više se nije vraćao u igru.

Detalji nove Nedovićeve povrede biće poznati za oko dve nedelje.

"Tokom utakmice protiv Crvene zvezde Nemanja Nedović je prijavio povredu u levoj nozi. Njegovo stanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biće ponovo procenjeno za 15 dana", navodi se u saopštenju Armanija.

Nažalost, trenutne prognoze nisu najsjajnije, pa bi srpskog kombo-beka mogla da očekuje nova duža pauza.

Podsetimo, Nedović je ove godine već pauzirao pet meseci zbog povrede kolena, a nakon povratka na teren, u Evroligi je na osam odigranih mečeva, prosečno imao 8,9 poena i 1,8 asistencija.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.