Nedović: Po mom ukusu, nije to dovoljno

Izvor: B92, 16.Dec.2023, 10:04

Nedović: Po mom ukusu, nije to dovoljno

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović još jednom je istakao da nije potpuno zadovoljan izdanjem svog tima, uprkos pobedi nad Albom u 14. kolu Evrolige (85:71).

Nedović je odigrao jedan od boljih mečeva u sezoni, završivši sa 20 poena i pet asistencija.

To je bilo dovoljno da pomogne timu da kod kuće prvi put pobedi goste iz Berlina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 2015. godine.

"Bez obzira što Albu nismo dobili u Beogradu, baš dugo, dugo vremena, utakmica je morala da se pobedi. Došli smo dovoljno spremni i fokusirani da odradimo taj posao, ali po mom ukusu nije ni to bilo dovoljno da bismo ostvarili nešto više. A, to je cilj svih u klubu. Tako da očekujem da ispravimo greške koje nam se ponavljaju. Da više poštujemo loptu i napredujemo na taj način. Svako treba da krene od sebe i da se uvede u utakmicu na najjednostavniji mogući način, a onda će i sve ostalo da dođe", rekao je Nedović u intervjuu za "Sportski žurnal".

U nastavku je govorio i šta još treba popraviti.

"Pored tog poštovanja lopte koje sam istakao, ne smemo da dozvolimo rivalima da prave serije. To ubija ritam utakmice i ekipu, samim tim to su osnovne stvari na koje moramo da se fokusiramo. Takođe, kada odigramo dobru odbranu moramo više da cenimo loptu. Dešava se da je lako izgubimo i to onda celu ekipu baca u kontra-ritam", dodao je Nedović.

Prvu priliku da on i njegovi saigrači unesu neophodne promene imaće u nedelju od 17 časova protiv Studentskog centra, nakon čega sledi važnija utakmica u utorak (19h) kada će u Beogradu ugostiti madridski Real.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nedović iskren: Da prvo krene svako od sebe...

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2023

Zna šta su najveći problemi....Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović još jednom je istakao da nije potpuno zadovoljan izdanjem svog tima, uprkos pobedi nad Albom u 14. kolu Evrolige (85:71)...Nedović je odigrao jedan od boljih mečeva u sezoni, završivši ga sa 20 poena i pet asistencija...To...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.