Nebojša Ilić sportski direktor Zvezde

Izvor: Vesti-online.com, 19.Sep.2017, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nebojša Ilić sportski direktor Zvezde

Nebojša Ilić, nekadašnji as Crvene zvezde, bivši reprezentativac i dugogodišnji tim menadžer KK Crvena zvezda, postavljen je na mesto sportskog direktora kluba. Na tom mestu zameniće Mirka Pavlovića, koji je tu dužnost prestao da obavlja u avgustu ove godine, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba sa Malog Kalemegedna.

Nebojša Ilić je rođen 26.02.1968.godine. Spada u grupu igrača koji su svojim nastupima u crveno-belom, obeležili istoriju KK Crvena zvezda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Crveno-beli dres nosio je u dva navrata - u periodu od 1986. do 1993. godine i u takmičarskoj sezoni 1996-1997. Sa Crvenom zvezdom je u sezoni 1992/1993 osvojio titulu šampiona.

Uz Ducija Simonovića, Slobodana Nikolića, Slobodana Jankovića... smatra se jednim od najboljih Zvezdinih šutera svih vremena. Protiv Vojvodine je 1992. godine postigao čak 71 poen što je i dalje rekord domaćih prvenstava na jednoj utakmici, a iste takmičarske godineje  na 43 utakmice ubacio 1287 poena, ili prosečno 29,9 poena po meču, što je i dalje rekord domaćih šampionata. Funkciju tim menadžera Nebojša Ilić je obavljao još od 2001. godine, i jedan je od simbola Crvene zvezde, kluba u kome je kao igrač i funkcioner praktično proveo ceo svoj život.

Mirko Pavlović je u periodu od 2012. godine, do avgusta 2017.godine bio je angažovan na poslu generalnog menadžera za Unapred pripremljeni plan reorganizacije kluba, i na funkciji sportskog direktora KK Crvena zvezda.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nebojša Ilić novi sportski direktor KK Crvena zvezda

Izvor: N1 televizija, 19.Sep.2017

Nebojša Ilić, nekadašnji as Crvene zvezde, bivši reprezentativac i dugogodišnji tim menadžer KK Crvena zvezda mts, postavljen je na mesto sportskog direktora kluba. Na tom mestu zameniće Mirka Pavlovića, koji je tu dužnost prestao da obavlja u avgustu ove godine...Nebojša Ilić je rođen 26.02.1968.godine....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.