Navijači Zvezde o Glogovcu: A na Marakani muk...

Izvor: Vesti-online.com, 17.Feb.2018, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Zvezde o Glogovcu: A na Marakani muk...

Navijači Crvene zvezde odali su počast preminulom glumcu Nebojši Glogovcu minutom ćutanja na meču protiv Javora u 23. kolu Superlige i istakli transparent "A na Marakani muk...".

Transparent je aluzija na čuveni citat Glogovca iz filma "Munje" kada je opisivio gol Dušana Savića i kako je Zvezda eliminisala Arsenal u Londonu 1978. godine rečima: "A u Londonu muk...".

Posle toga se sa tribina >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << čula pesma "Delije, delije, 'ajmo svi u glas, Nebojša Glogovac jedan je od nas".

Odata je počast nakon što Evropska fudbalska unija (UEFA) nije dozvolila minut ćutanja za Glogovca na meču u utorak protiv moskovskog CSKA u Ligi Evrope.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

(VIDEO) MUK NA MARAKANI: Navijači Crvene zvezde se oprostili og Glogovca minutom ćutanja

Izvor: Kurir, 17.Feb.2018

Navijači Crvene zvezde odali su počast preminulom glumcu Nebojši Glogovcu minutom ćutanja na meču protiv Javora u 23. kolu Superlige i istakli transparent "A na Marakani muk..".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.