Nastić: Delije vidimo se, pokazaćju vam šta sam naučio u SAD

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastić: "Delije" vidimo se, pokazaćju vam šta sam naučio u SAD

Bedem Crvene zvezde u reketu, za naše uslove, u najmanju ruku delovaće zastrašujuće - Sofoklis Skorcanitis, Majk Cirbes i najnovija lasta koja je sletela na Mali Kalemegdan, Stefan Nastić!

Poslednje pojačanje Zvezde ne krije uzbuđenje što će nositi dres crveno-belih, a kao glavni razlog dolaska u klub ističe igranje u Evroligi i ABA lig.

- Divan je osećaj postati deo jednog takvog kluba kao što je Crvena zvezda. Veoma sam zahvalan što ću biti u prilici >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da igram za Zvezdu jer će mi to sigurno omogućiti da značajno napredujem. Jedva cekam da se navijačima predstavim na najbolji mogući nacin - rekao je Nastić.

Rođeni Novosađanin veruje da su Beograd i Crvena zvezda idealne sredine za nastavak karijere.

- Pre svega to mislim zbog nivoa takmičenja u kojima će se Zvezda takmičiti. Takođe, to je klub bogate tradicije i sa fenomenalnim navijalima. Ujedno ću biti u prilici i da se ponovo povežem sa svojim korenima. Sve mi je to značajno pomoglo da donesem konačnu odluku - dodao je 23-godišnji centar.

* Zvezda potpisala još jednog centra!

* Klinci plus Jović i Lazić

On je u prošle sezone igrao na koledžu Stenford i prosečno beležio 13,4 poena i 6,5 skokova po meču.

- Iskustvo koje sam stekao na koledžu je bilo izvanredno, jer mi je u značajnoj meri pomoglo da sazrim na terenu, ali i van njega. To ne bih menjao ni za šta na svetu. Bilo mi je fantastično u Juti i u Las Vegasu tokom letnje lige. Naučio sam zaista mnogo toga igrajući za Golden Stejt i San Antonio - zaključio je Nastić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.