Na vidiku sledeće Zvezdino pojačanje? (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na vidiku sledeće Zvezdino pojačanje? (video)

Ovaj momak se sve ozbiljnije nameće...

Iz sezone u sezonu, sve veći broj igrača iz FMP-a dobija ''prekomandu'' u Crvenu zvezdu, tako je bilo i ovog leta sa Odžom, Nenadićem, Simanićem, a ''Panteri'' i ove sezone pokazuju da u svojim redovima imaju igrače koji mogu da se nadaju istom tom putu.

Od početka nove sezone, najveću pažnju privlače Dragan Apić koji je već bio priključivan Crvenoj zvezdi, ali i mladi Slovenac Matic Rebec koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igra sve bolje.

Sinoć je briljirao u pobedi FMP-a nad Igokeom u gostima (85:74) i za 29 minuta upisao 20 poena (6-13 za tri), uz četiri skoka i 6 asistencija.

Dvadesettrogodišnji bek je i u prethodnom kolu protiv Zvezde pružio odličnu partiju, takođe uz odličan šut za tri poena (4-7), uz čak devet asistencija i ako ovako nastavi, u Zvezdi sigurno neće biti ravnodušni prema njemu.

Podsetimo, ovaj momak je karijeru počeo u Heliosu, nastavio u Rogaškoj, zatim Krki, a prošle godine je započeo i inostranu karijeru kratkim angažmanom u Jeniseju. Potom se vratio u Sloveniju, u ekipu Primorske, da bi ovog leta obukao dres FMP-a i za sada mu odlično ide.

--
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

54 poena, 11 skokova, 7 asistencija! Miško je ODUŠEVLJEN! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018

Jeste li zaboravili na ovog momka? Tu je Miško da nas podseti....Dvadesetosmogodišnji američki košarkaš Markus Denmon, koji je prošle sezone branio boje Panatinaikosa, ove jeseni nastupa u Kini, za ekipu Žeđang Golden Bulsa...A tamo mu odlično ide, na šta je danas na Tviteru skrenuo pažnju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.