Na Marakani sve toplije pred derbi, plus 13! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2020, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Marakani sve ''toplije'' pred derbi, ''plus 13''! (video)

Bez neizvesnosti u duelu sa ''Lalama''.

U poslednjoj večerašnjoj utakmici 22. kola Linglong Superlige, Crvena zvezda je pred svojim navijačima na ''Rajku Mitiću'' savladala Vojvodinu sa 2:0 i tako na najbolji način iskoristila današnji kiks Partizana u Senti protiv TSC-a.

Sada Zvezda ima 13 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan, nedelju dana pred duel sa crno-belima.

Bila je ovo premijera Dejana Stankovića na ''Marakani'' u ulozi trenera Crvene zvezde i druga uzastopna pobeda u zvaničnim, takmičarskimmečevima u Linglong Superligi.

Na vođstvo crveno-belih čekalo se 18 minuta, a onda mladi Željko Gavrić sa leve strane centrira u kazneni prostor gostiju, El Fardu Ben iskosa sa desne strane volej udarcem zahvata loptu i šalje je u bliži ugao gola golmana Rockova.

Četiri minuta kasnije Milan Pavkov je posle akcije sa Nikolićem imao stopostotnu priliku, kada nije uspeo u situaciji jedan na jedan da savlada Rockova.

Na isteku prvih pola sata igre, Nikolić je pogodio i stativu, a jedinu pravu priliku gosti su imali u poslednjim trenucima prvog poluvremena, kada je Đuričić bio neprecizan iskosa sa desne strane.

U nastavku, dva ključna detalja - isključenje Gemovića u 61. minutu zbog drugog žutog kartona i evrogol Marka Gobeljića pet minuta kasnije za konačnih 2:0.

Crvena zvezda: Borjan – Gobeljić, Degenek, Milunović (od 79. Babić), Rodić – Petrović (od 66. Vulić), Jovančić – Ben, Nikolić, Gavrić (od 66. Vukanović) – Pavkov.

Vojvodina: Rockov – Stojković, Đurić, Saničanin, Devetak (od 49. Andrić) – Topić, Drinčić – Đuričin, Bojić (od 64. Đurišić), Gemović – Mrkaić (od 73. Zukić).


- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

''Delije'' uživaju, Gobeljićeva proslava gola izbila u prvi plan! (TVITOVI) (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2020

Mnogo razloga za zadovoljstvo među navijačima Crvene zvezde...Prva dva kola pod vođstvom Dejana Stankovića i dve pobedde Crvene zvezde bez primljenog gola, najpre protiv Čukaričkog, a onda i protiv Vojvodine...I večeras je bilo 2:0 za Zvezdu, uz još jedan evrogol koji je ovoga puta postigao Marko...

Nastavak na Sportske.net...

Dvostruko slavlje Zvezdinog fudbalera - i pobeda i jubilej! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2020

Za njega je meč sa Vojvodinom bio poseban...Crvena zvezda je bez većih problema ostvarila novu pobedu u Linglong Superligi, na ''Rajku Mitiću'' je savladala Vojvodunu sa 2:0, a levi bek crveno-belih Milan Rodić će ovaj meč dugo pamtiti...Njemu je ovo bila jubilarna, 100. utakmica u dresu Crvene...

Nastavak na Sportske.net...

Prva reakcija iz Zvezde na Partizanov kiks u Senti, ko je prvi saznao?

Izvor: Sportske.net, 23.Feb.2020, 12:07

Dupla radost juče za Zvezdine fudbalere...Crvena zvezda je sve bliže osvajanju nove šampionske titule, ne samo zahvaljujući svojim najnovijim pobedama, već i zbog jučerašnjeg kiksa Partizana protiv TSC-a u Senti...Sada crveno-beli imaju 13 bodova viška u odnosu na najvećeg rivala, a činjenica...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.