NOVI PROTEST NA KALIŠU, NAVIJAČI UZALUD ČEKALI SASTANAK

Izvor: Kurir, 24.Mar.2011, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI PROTEST NA KALIŠU, NAVIJAČI UZALUD ČEKALI SASTANAK

BEOGRAD - Navijači Crvene zvezde su se po drugi put u poslednjih nedelju dana okupili ispred zgrade košarkaškog kluba na Malom Kalemegdanu kako bi izrazili protest zbog rada uprave.

Za razliku od prošle nedelje, navijačima crveno belih se pridružio i nekadašnji reprezentativac Milan Gurović koga mnogi vide na nekoj od funkcija u klubu u budućnosti.

“Došao sam da bih podržao navijače jer sam i sam veliki Zvezdaš. Što se tiče funkcije u klubu o njoj bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bilo realno govoriti kada ovde dođe zdrava uprava”, rekao je Gurović.

Do sastanka navijača i generalnog menadžera kluba Mirka Pavlovića ipak nije došlo ni ovom prilikom, iako je Pavlović bio u prostorijama, a razlog je bio krajnje banalan – okupljni navijači nisu imali zvaničng predstavnika.

“Teško je razgovarati sa grupom ljudi”, rekao je Pavlović koji je odbio da izađe ispred navijača koji su ga pozvali da im se obrati napolju jer se za odlazak u kancelariju nije našao adekvatan kandidat.

Da podsetimo, na prošlonedeljnom okupljanju navijači Crvene zvezde su zatražili sazivanje Skupštine, zatim imenovanje v.d.predsednika, zaustavljanje odlaska igrača, isplate dugovanja, odlazak Mirka Pavlovića i istragu povodom činjenice da klub renomea crveno belih nema generalnog sponzora.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.