Izvor: HotSport.rs, 10.Mar.2016, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI PAZAR – CRVENA ZVEZDA: Možda se i ne igra?

Po najnovijim informacijama Novi Pazar i Crvena zvezda možda neće ni igrati u nedelju.

Vanredna situacija u Srbiji je proglašena zobg ogromnih padavina. Veliko je pitanje da li će se i fudbal za vikend igrati u Srbiji. Jedno je sigurno, vremenske nepogode su zaustavile “bubamaru” u Lučanima, ali to nije jedini kritičan grad. Nabujala je i reka Jošanica, te se pod znak pitanja stavlja duel Novog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Pazara i Crvene zvezde.
– Za sada iz časa u čas pratimo situaciju na teritoriji cele Srbije. Neminovno je bilo odlaganje u Lučanima čiji je teren bio do pre dva dana potpuno pod vodom, a sada je pod debelim slojem mulja. Dramatične informacije, potkrepljene fotografijama stižu i iz Novog Pazara, pa je i dalje neizvesno da li će se tamo u nedelju igrati derbi meč 26. kola – istakao je direktor Superlige, Vladimir Bulatović, a prenele Novosti.
Postoji čak mogućnost da za vikend uopšte ne bude fudbala.
– Zamolićemo Ministarstvo sporta da dozvoli odigravanje domaće fudbalske Superlige bar na onim terenima kojima ne preti nikakva opasnost, jer je raspored takmičenja više nego zgusnut – zaključuje Bulatović.
Danas je bilo dosta bure posle saopštenja Novog Pazara da Zvezda neće voditi svoje navijače na gostovanje, ali je brzo usledio demanti od strane Beograđana.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Kiša odlaže derbi, Zvezda ne putuje u Pazar?

Izvor: Sportske.net, 10.Mar.2016

Utakmica 26. kola domaće Superlige između Novog Pazara i Crvene zvezde, koja je trebalo da bude odigrana u nedelju, mogla bi da bude odložena zbog obilnih padavina koje su natopile teren...Obilne padavine koje su pogodile Srbiju dovele su do poplava u mnogim delovima zamlje, a elementarne nepogode...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.