NOVI ADUT ŠVAJCARACA Sulejmani stiže u Beograd!

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI ADUT ŠVAJCARACA Sulejmani stiže u Beograd!

Vest koja stiže iz Švajcarske neće da obraduje navijače Crvene zvezde, ali ni stručni štab. Među putnicima za Beograd našao se i Miralem Sulejmani. Nekadašnji fudbaler Partizana očigledno se oporavio od povrede, koja ga je sprečila da igra u prvom susretu plej-ofa za LŠ u Švajcarskoj.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,70 na pobedu Jang Bojsa protiv Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << zvezde.
Bivši fudbaler Herenvena i Ajaksa nije igrao od 21. jula i utakmice protiv Serveta, kada povredio, pa je pitanje koliko je spreman da pomogne saigračima, ali oni što je sigurno, biće na raspolaganju treneru švajcarskog tima, Gerardu Seoaneu.
Meč Crvena zvezda – Jang Bojs na programu je u utorak od 21 čas i karte za ovaj duel su rasprodate. “Marakana” će biti popunjena do poslednjeg mesta, a navijači bi trebalo da budu vetar u leđa crveno-belima koji posle švajcarskih 2:2 imaju realne šanse da se domognu grupne faze najjačeg evropskog klupskog takmičenja drugu godinu zaredom.
Belpmoos-Impressionen vor dem Abflug nach Belgrad 💛🖤 #BSCYB pic.twitter.com/4K6RuAH6g2
— 𝗕𝗦𝗖 𝗬𝗢𝗨𝗡𝗚 𝗕𝗢𝗬𝗦 (@BSC_YB) August 26, 2019


The post NOVI ADUT ŠVAJCARACA Sulejmani stiže u Beograd! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Milosavljević u utorak na operaciji

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019

Srbija će na Mundobasketu da bude lišena pomoći Dragana Milosavljevića. Bek “orlova” povredio se na pripremnom turniru u Grčkoj. On je u 23. minutu duela sa Turskom povredio koleno.  Stradali su ligamenti, pa će bivši košarkaš Partizana da bude podvrgnut hirurškom zahvatu.. Kladionica...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.