NEZADRŽIVI - Još jedna Zvezdina kanonada! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2016, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZADRŽIVI - Još jedna Zvezdina kanonada! (video)

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili rekordnu seriju pobeda, uz nezadrživi pohod ka šampionskoj tituli.

Ni dve nedelje pauze od prethodno odigranog meča nisu poremetili mašineriju Miodraga ''Grofa'' Božovića.

Pred oko 12.000 gledalaca, Crvena zvezda je u meču 27. kola Superlige na svom terenu ubedljivo savladala subotički Spartak sa 4:0, što joj je ukupno 24. od početka sezone, a 23. uzastopni trijumf u Superligi.

Prvo poluvreme je dalo kakvu-takvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nadu ekipi Spartaka da mogu da iznenade lidera na tabeli, imali su par prilika preko Novakovića u uvodnih desetak minuta meča, a kako se bližio kraj poluvremena, Zvezda je preuzimala stvari u svoje ruke i vršila sve jači pritisak pred golom Janoševića.

I kada se očekivao kraj prvog dela igre, Ugo Vijera je iznudio jedanaesterac, Jočića je lopta pogodila u ruku posle udarca najboljeg strelca lige, a sudija Đokić je pokazao na beli tačku.

Siguran realizator bio je Luis Ibanjez za 1:0 posle prvog poluvremena.

A tek što je počelo drugo, Mihailo Ristić je iskosa sa leve strane poslao neodbranjiv udarac po zemlji i duplirao vođstvo crveno-belih - 2:0.

Gosti potpuno nemoćni u nastavku meča, što je iskoristio Ugo Vijera da se u 58. minutu i on upiše u strelce, a sedam minuta kasnije Portugalac je iznudio i još jedan jedanaesterac, koji je u novi gol pretvorio Luis Ibanjez - 4:0!

Crvena zvezda: Kahriman, Petković, Luković, Edson (M. Stojanović od 68.), Ibanjez, Le Talek, Donald, Ristić, Srnić (Sikimić od 75.), Katai (Babunski od 62.), Vijera.

Spartak: Janošević, Jočić, Kovačević, Torbica, Mrkela (Makarić od 61.), Milošević, Novaković (Ivanović od 46.), Milić (Mudrinski od 53.), Antonić, Šljivić, Jondić

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VIDEO: "Ne treba nam plaćena titula"

Izvor: Vesti-online.com, 20.Mar.2016, 10:00

Crvena zvezda je ostvarila 23. uzastopni trijumf u domaćem prvenstvu pobedom protiv Spartaka rezulttaom 4:0. Ipak, dva gola su postignuta sa bele tačke, a nakon drugog jedanaesterca, "Delije" su imale poruku...Navijači su pevali stare poznate stihove u kojima se pominje i predsednik FSS Tomislav Karadžić...-...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.