Izvor: Danas, 29.Apr.2013, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muta Nikolić spremio specijalitet za crno-bele

Besan je Miroslav Muta Nikolić napustio Laktaše nakon poraza od Crvene zvezde u polufinalu fajnal-fora ABA lige, nameren da višak energije kanališe na narednim treninzima u okviru priprema za derbi 7. kola domaće Superlige. U danu kada će većina ljudi u Srbiji vreme provoditi na uranku, pikniku, košarkaši Radničkog i Partizana upriličiće pravu poslasticu u Kragujevcu za 1. maj (18.00, RTS 2). U okviru istog kola igrači Zvezde ugostiće neugodnu ekipu Vojvodine, Mega Vizura užičku Slobodu, a Konstantin valjevski Metalac.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Konstantin dočekuje Metalac u „Čairu“

Izvor: Studnel.com, 30.Apr.2013, 18:48

Košarkaši Konstantina ugostiće u 7. kolu Supelige ekipu Metalca. Meč u „Čairu“ na programu je u sredu, 1. maja, u 20h. Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici hale po ceni od 150 dinara za tribine i 200 dinara za parter.. . Opširnije..

Nastavak na Studnel.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.