Mudrinski spasilac Grojtera, Đurđić u “autu” 6 meseci (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Avg.2013, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mudrinski spasilac Grojtera, Đurđić u “autu” 6 meseci (VIDEO)

Jedna lepa i jedna loša vest stigle su u ponedeljak uveče sa terena Cvajte.
(FOTO: Augzburger-Algemajne)
Reprezentativac Srbije i igrač Grojter Firta Nikola Đurđić u 17. minutu meča trećeg kola Druge lige Nemačke protiv Kajzerslauterna morao je da napusti teren zbog povrede prednjeg ukrštenog ligamenta.
Posle pregleda utvrđeno je da će napadač pauzirati narednih šest meseci što će biti veliki hendikep za ekipu koja želi nazad u Bundesligu, ali i za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << „orlove“.
To je bila loša, a dobra vest je da je njegova zamena i bivši napadač Crvene zvezde, Ognjen Mudrinski nakon toga zablistao i doneo pobedu Grojter Firtu u 79. minutu (2:1) čime je ova ekipa zauzela lidersku poziciju na tabeli Cvajte sa maksimalnih devet bodova.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.