Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2020, 11:42

Mudrinski je strah i trepet u Hrvatskoj

Nekadašnji napadač Crvene zvezde za 49 minuta postigao čak četiri gola na startu šampionata

Ima li u ovom trenutku produktivnijeg igrača od Ognjena Mudrinskog? Nekadašnji napadač Jagodine, Crvene zvezde, nemačkog Grojter Firta, švajvcarskog Araua, subotičkog Spartaka i Čukaričkog za samo 49 minuta u prva dva kola šampionata Hrvatske postigao je čak četiri gola u dresu Gorice.

Proteklog leta stigao je momak iz Srbobrana sa Banovom brda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u poljsku Jagijeloniju, ali nije uspeo da se izbori za značajniju minutažu. Po ko zna koji put u karijeri krenuo je iz početka, sredinom februara je stigao na pozajmicu u ovaj hrvatski klub. Početak novog šampionata kao iz snova. Iskusni napadač nije bio starter u Varaždininu u Koprivnici protiv Slaven Belupa. U prvom meču je samo overio trijumf Gorice, a prošle nedelje je bio junak preokreta protiv Slavena. Gubio je njegov tim do 86. minuta, a onda je prvo izjednačio, da bi u trećem minutu sudijske nadoknade doneo nova tri boda svom timu. Srbin na čelu Hrvatske.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prilika za novi trijumf Gorice i nastavak maksimalnog učinka je današnji duel (20.00) sa novim članom elite, Šibenikom. Videćemo da li su četiri pogotka bila dovoljna da nateraju litvanskog trenera na klupi Gorice Valdasa Dambrauskasa da uvrsti srpskog napadača u startnu postavu ili će opet imati ulogu džokera. Šibenik je autsajder ove sezone, glavni pretendent za ispadanje iz društva najboljih. U prva dva kola porazi od Rijeke na Rujevici (1:2) i Varaždina u gostima (0:1).

Dobra vest za Litvanca na klupi Gorice je da se od povrede oporavio holandski vezista Džoi Suk i biće u konkurenciji za tim.

"Pokazali smo u prve dve utakmice da možemo da pobedimo svakog protivnika i sad bi najopasnije bilo da se opustitimo, pomisliti da će nešto doći samo od sebe. Uvek to govorim, a ponoviću i igračima... Najveći izazovi, najveći neprijatelji i najveći junaci kriju se u nama samima! Onako kako budemo raspoloženi, s kakvim stavom izađemo na teren, tako ćemo i igrati. Ne bojim se nijednog protivnika, uz veliki respekt za sve timove, ali verujem da je naša najveća snaga u našim glavama. Budemo li motivisani, bude li pristup pravi, budemo li zaista to želeli, odigraćemo dobru utakmicu“, rekao je trener Dambrauskas, prenosi sajt kluba.

Litvanac je oprezan pred duel sa novim članom HNL-a.

"Sve ekipe koje uđu u najviši rang imaju igrače sa puno entuzijazma i želje da dokažu svakome ko gleda da su dovoljno dobri, da zaslužuju da igraju na tom nivou. Sa Šibenikom je takođe taj slučaj. Svidelo mi se ono što sam video u smislu stila igre i onoga što pokušavaju da urade na terenu. Hrabra su ekipa, sa puno tehnički dobrih igrača i ni u kom slučaju ne možemo da očekujemo laganu utakmicu", smatra Dambrauskas.

Poslednji meč ova dva tima odigrali su pre dve godine u Šibeniku, kada je bilo 1:1 u drugoj ligi Hrvatske. Gorica na svom stadionu ima dve uzastopne pobede protiv današnjeg rivala u drugoligaškoj konkurenciji. Sada će da odmere snage prvi put u eliti.

HRVATSKA 1 – 3. KOLO

Petak

20.00: (1,45) Gorica (4,00) Šibenik (7,00)

Subota

17.55: (1,25) Rijeka (5,70) Istra 1961 (9,50)

20.05: (1,38) Hajduk (4,50) Slaven Belupo (7,50)

Nedelja

17.55: (2,95) Varaždin (3,10) Lokomotiva Zagreb (2,40)

20.05: (1,50) Dinamo (3,90) Osijek (6,25)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Izbori,   Subotica,   Jagodina

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

''Mudrigol'' nastavlja da dominira u Hrvatskoj!

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2020

Novi pogodak srpskog napadača!..Fenomenalan početak nove sezone za Ognjena Mudrinskog i njegovu ekipu Gorice!..U prva tri kola nove sezone hrvatskog šampionata, Gorica je upisala sve tri pobede, a Mudrinski na svom kontu već ima pet postignutih golova...Podsetimo, u prva dva kola dao je po dva gola...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.