Mrkela u bolnici, oboleo od kovida

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2021, 00:35

Mrkela u bolnici, oboleo od kovida

Sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela (55) nalazi se u bolnici, pošto je oboleo od korona virusa, preneli su beogradski mediji.

Sportski direktor FK Crvena zvezda Mitar Mrkela pozitivan je na korona virus, saopšteno je večeras iz beogradskog kluba.

"Mrkela se oseća dobro i ima blaže simptome. U uverenju da će tako i ostati, FK Crvena zvezda svom sportskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << direktoru želi brz i uspešan oporavak", navodi se u saopštenju crveno-belih.

Mrkela nije otputovao sa crveno-belima u Milano na revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope, koji će biti odigran danas uveče, a srpski šampion je u prvom meču odigranom prošlog četvrtka remizirao sa Italijanima na "Marakani" 2:2.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.