Mrkela: Zvezdin cilj je proleće u Evropi

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 20:21

Mrkela: Zvezdin cilj je proleće u Evropi

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da ga nije iznenadilo odlično izdanje ekipe u pobedi nad Fjorentinom (5:0).

On je istakao da je cilj da ekipa ove sezone prezimi u Evropi.

Mrkela je u razgovoru za portal "Mozzart Sport" poručio da je očekivao ovakva izdanja, ali da su redovni sastanci na Marakani redovna svakodnevica kako bi Zvezda izgledala još bolje.

"Da ne zvučim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neskromno, ali smo odlično delovali i na turniru u Rusiji, pre toga na Zlatiboru. Tačno smo znali, još u decembru ili januaru, šta želimo od ove sezone. Cilj nam je bio da napravimo brzu, modernu i kvalitetnu ekipu, sa perspektivom da bude konkuretna u Ligi šampiona. To nam je i cilj. Čisto da se ne zaboravi da se mi spremamo i za Superligu, kao i domaći Kup, ali mogu otvoreno da kažem da je cilj da ove sezone izađemo iz grupe Lige šampiona i prezimimo u Evropi. U bilo kom takmičenju. Dakle, bili bismo zadovoljni i trećim mestom i preusmeravanjem u Ligu Evrope", rekao je Mrkela.

Ukazao je na to da će mnogo toga zavisiti od žreba.

"Biće vraški teško da ostvarimo naše ciljeve. Igraćemo protiv najjačih klubova na svetu. Mnogo toga će zavisiti i od žreba. Stalno imamo sastanke, razmatramo mogućnosti kako i na koji način možemo da budemo još bolji. Pričamo stalno sa Zvezdanom Terzićem i Barakom Baharom. Stvarno verujem da Zvezda može da bude još bolja. To je rekao i Bahar", zaključio je Mrkela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DIREKTOR CRVENE ZVEZDE OŽENJEN JE 21 GODINU MLAĐOM CRNKOM Sa Lidijom Vukićević ima dva sina, a Olgica puca koliko je zgodna i prava je domaćica

Izvor: Blic, 28.Jul.2023, 18:16

Sportski direktor FK "Crvena zvezda" Mitar Mrkela nikada nije eksponirao svoj privatni život, ali javnosti je dobro poznato da je bio u braku sa glumicom Lidijom Vukićević.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.