Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2020, 22:33

Mozzart Piramida Radosti: Gent – Crvena zvezda

Može li srpski šampion do rezultata koji bi ga približio proleću u Evropi?

Šest bodova iz uvodna tri kola, po opštem utisku i remi u Belgiji doveo bi Crvenu zvezdu na prag evropskog proleća. Moraće ipak da zasluže tu privilegiju, Gent se podigao, a crveno-beli će biti hendikepirani odsustvom čak petorice standardnih prvotimaca.

Dejan Stanković voli da kaže da ne treba stvari nikad gledati iz negative, da treba verovati u one koji su tu. Pa kad >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je već tako, onda da podržimo one koji će istrčati na teren. Imaće Zvezda svoje šanse, a koliko su realne one da se neporažena vrati iz Belgije?

O tome u novom izdanju Mozzart Piramide radosti pričaju naše kolege sa Sport Kluba Vladimir Novaković i Darko Plavšić, koji podsećaju: rasionalno objašnjenje niste mogli da pronađete ni za Krasnodar, Salcburg, Liverpul...

Pa opet je Zvezda svoje obavila...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.