Mouče zadužio crno-beli dres! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2017, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mouče zadužio crno-beli dres! (video)

Argentinski internacionalac koji je u jesenjem delu sezone branio boje Crvene zvezde pronašao je novi angažman.

Nakon šest meseci provedenih u Crvenoj zvezdi Argentinac Pablo Mouče (29) napušta srpsku prestonicu i seli se u Paragvaj.

Brazilski Palmeiras i paragvajska Olimpija postigli su dogovor, pa će bivši fudbaler Boka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Juniorsa u narednih godinu dana nastupati za crno-bele kao pozajmljen igrač.

"Jako sam srećan što ću igrati za veliki klub kakav je Olimpija. U Južnoj Americi Olimpija ima sjajnu reputaciju jer je postizala velike uspehe u prošlosti. Nadam se da ću se brzo uklopiti jer nas čeka mnogo izazova" kazao je Mouče.

Argentinac je već stigao u glavni grad Paragvaja, a nakon lekarskih pregleda će se staviti na raspolaganje treneru Pablu Repetu.

Olimpija je u prethodnoj sezoni zauzela drugo mesto u paragvajskom šampionatu sa bodom manje u odnosu na Libertad.

Recimo još i to da će Pablu Moučeu u novom klubu saigrač biti bivši napadač minhenskog Bajerna Roke Santa Kruz.

Hinchas de #Olimpia paren un fla y escuchen a Pablo Mouche.Lleg hace instantes."voy a defender a muerte esta camiseta" dijo.

¡Dale play! pic.twitter.com/pl0bwfi8nM

— Pelota Tata (@pelota_tata) January 21, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Obrt - Stevanović ostaje u Humskoj?

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2017

Po ulasku u 2017. godinu verovalo se da je samo pitanje trenutka kada će Alen Stevanović realizovati transfer, a sada je sve izvesnije da će iskusni krilni fudbaler ostati u Humskoj...Krilni fudbaler Partizana Alen Stevanović (26) lako bi mogao da ostane u Humskoj još najmanje šest meseci, pošto...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.