Motika odlazi u inostranstvo

Izvor: B92, 31.Jan.2023, 19:50

Motika odlazi u inostranstvo

Crvena zvezda je prošle godine dovela Nemanju Motiku iz Bajerna za, kako je rekao Zvezdan Terzić, 1.500.000 evra. Ali, nije opravdao taj novac.

Nije se izborio za pravu šansu u Zvezdi, čak ni u omladinskom timu, pa će morati na kaljenje.

Navodno, kako je objavio "MozzartSport", ići će na pozajmicu u inostranstvo kako bi dodatno sazreo pred novu šansu u Ljutice Bogdana.

Destinacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još uvek nije poznata, ali je za sada najbliži selidbi u Rapid iz Beča, piše pomenuti izvor.

Procenjeno je da Motika ne bi ni narednog proleća dobio šansu ispred Aleksandra Kataija, Stefana Mitrovića, Osmana Bukarija, pa čak ni Jegora Pruceva i Nikole Mituljikića...

Do sada je Motika dao gol protiv Kolubare iz Lazarevca i više se nije isticao, a ove sezone nije odigrao niti jedan minut u Superligi Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.