Mladost - Crvena zvezda (UŽIVO) (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2015, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladost - Crvena zvezda (UŽIVO) (video)

Zvezda povela u Lučanima iz penala u 62. minutu! Domaći bez isključenog Živanovića od tog trenutka, a crveno-beli duplirali vođstvo deset minuta kasnije - 0:2.

Derbi osmog kola Superlige igra se u Lučanima, gde od 19 časova gostuje Crvena zvezda.

Mladost: Krznarić, Kitanovski, Lazevski, Golemić, Živanović, Gavrić, Lepović (L. Jovanović od 70.), Alempijević, Jovanović, Milosavljević >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << (Bajić od 83.), Mijić (Satara od 65.).

Crvena zvezda: Kahriman, Petković, Pavićević, Jovanović, Ristić, Donald, Grujić (Luković od 76.), Katai (Jović od 68.), Plavšić, Vered, Vijera (Sikimić od 46.).

PRVO POLUVREME

Uvodni minuti meča protiču bez uzbuđenja, a Zvezda pokušava da nametne svoju inicijativu.

Prva ozbiljnija situacija pred golom domaćih viđena je u 10. minutu, kada je Vered primio loptu ispred kaznenog prostora, ali je napamet uputio loptu ka Vijeri, koji nije shvatio nameru svog saigrača.

Pet minuta kasnije odlična akcija domaćih, Jovanović je sa leve strane proigrao Alempijevića koji iz prve šutira sa petnaestak metara, alo lopta odlazi iznad prečke Kahrimanovog gola.

A u 20. minutu najbolja prilika u dosadašnjem toku utakmice! Prokockao ju je napadač Crvene zvezde Ugo Vijera, koji je posle loše reakcije Gavrića izbio sam ispred golmana Krznarića, ali umesto pogotka, iznudio je samo korner.

A onda, posle nešto više od pola sata igre, jedan od reflektora se - isključio! Ništa novo u Superligi, a meč nije prekinut.

Ulazimo u sam finiš prvog poluvremena, u Zvezdi se donekle razigrao Katai, počeo je da pravi probleme odbrani Mladosti, ali golova i dalje nema.

DRUGO POLUVREME

Od početka drugog poluvremena, na terenu u ekipi Crvene zvezde je novajlija Predrag Sikimić koji danas debituje za crveno-bele, a zamenio je neefikasnog Uga Vijeru.

Kad je sama utakmica u pitanju, nema bitnijih promena u odnosu na prvo poluvreme, bar za sada.

A onda, 62. minut, penal za Zvezdu i direktan crveni karton za fudbalera Mladosti Živanovića!

Mičel Donald je izveo jedanaesterac i savladao Krznarića - 0:1
!

Ali, o ovim odlukama sudije Srđana Obradovića biće sigurno dosta polemike.

Obavljeno je i još par izmena nešto kasnije, a u 73. minutu posle kornera sa leve strane, Vukašin Jovanović duplira Zvezdino vođstvo - 0:2.

Golove možete da vidite OVDE.

Minut pre Jovanovićevog gola odličnu priliku imao je rezervista Luka Jović, a dva minuta kasnije i Marko Grujić. Oba puta sjajno je intervenisao golman Krznarić.

Grujić je odmah zatim i zamenjen, a na terenu je od 76. minuta i novi kapiten Zvezde Aleksandar Luković.

Ušli smo u finiš meča, a Zvezdi je u 85. minutu poništen gol posle ''sumnjivog'' ofsajda Vereda.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladost Lučani - Crvena zvezda 0:3 (kraj)

Izvor: RTS, 30.Avg.2015

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su pod reflektorima u Lučanima domaću Mladost sa 3:0, u meču osmog kola Superlige Srbije. Strelci su bili Donald iz penala, Jovanović i veoma angažovani Vered. . .Crvena zvezda kao lider...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.