Mladen Dodić : U Ivanjicu idemo po bodove

Izvor: Blic, 29.Nov.2013, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladen Dodić : U Ivanjicu idemo po bodove

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić rekao je da njegova ekipa želi da nastavi sa dobrim igrama i u Ivanjici protiv Javora, ali da joj je rezultat u prvom planu.

"Sigurno da i Javor želi da osvoji tri boda i da popravi utisak sa utakmica na domaćem terenu, jer oni svoj neosporni kvalitet, a ja to najbolje znam, potvrđuju na gostovanjima. To ne sme da nas zavara jer su upravo protiv najjačih, pobedivši Crvenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zvezdu u prvom kolu, pokazali da mogu odlično da odigraju", rekao je Dodić na konferenciji za novinare.

Utakmica 14. kola Super lige Srbije između Javora i Jagodine igra se u subotu od 13 sati u Ivanjici. Dodić je kazao da Jagodinu očekuje velika borba po teškom terenu.

"Nadam se da ćemo uspeti bolje da se snađemo na tom terenu i da osvojimo bodove koji su nam potrebni za vrh tabele. Sigurno je da domaćin želi pobedu na svom terenu posle dugo vremena i to govori da će biti neizvesna utakmica. Očekujem da Ivanjičani vide borbenu i sadržajnu utakmicu", dodao je Dodić.

Fudbaler Jagodine Vladimir Ilić rekao je da Jagodina ima priliku da ostvari zacrtani cilj, plasman u vrh tabele i prolaz u polufinale Kupa Srbije.

"Prva prepreka na tom putu je utakmica u Ivanjici sa Javorom. Tamo je

uvek neizvesno. Skoro u svakom meču je odlučivao po jedan gol, pa nas očekuje težak posao", rekao je Ilić.

Posle 13 kola, Jagodina je peta na tabeli sa 21 bodom, a Javor zauzima

11. mesto sa 14 bodova.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mladen Dodić : U Ivanjicu idemo po bodove

Izvor: Dzungla.org, 29.Nov.2013

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić rekao je da njegova ekipa želi da nastavi sa dobrim igrama i u Ivanjici protiv Javora, ali da joj je rezultat u prvom planu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.