Mitrović o trojki s pola: To ubije protivnika

Izvor: Mondo, 18.Maj.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović o trojki s pola: To "ubije" protivnika

Kapiten Crvene zvezde Telekom govorio je posle derbija o najatraktivnijem momentu utakmice.

Foto: Youtube/Screenshot

Na "plus osam" za crveno-bele, u poslednjim sekundama treće četvrtine, Luka Mitrović krenuo je ka košu Partizana sa svoje polovine.

Stigao je do centra, skočio sa jedne noge i pogodio, nanevši tako crno-belima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bolan udarac.

O tom pogotku, Mitrović je razgovarao sa novinarima i posle utakmice.

"Takvi koševi malo 'ubiju' protivnika. Ipak je tad još bio aktivan rezultat, ne sećam se tačno. Daleko od toga da je to rešilo meč. Nismo igrali sjajno svih 40 minuta, rekao sam to već, ali smo imali par zaista dobrih intervala, pre svega u odbrani. Tako smo prelomiili meč", rekao je krilni centar Crvene zvezde.



Trijumf je nazvao jako važnim - i rezultatski i psihološki.

"Jako bitna pobeda, iz prostog razloga - zbog borbe za prvo mesto i prednosti domaćeg terena u plej-ofu. Nije bila sjajna partija tokom čitavih 40 minuta, a na kraju smo i ubedljivije slavili nego što je igra pokazivala. I to je, sa druge strane, jako važno zbog koš razlike i drugog meča sa Partizanom".

Zvezda pobedom napala Partizanovu titulu!
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Jutjub

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

KAPITEN ZVEZDE: Onakvi koševi mogu da ‘ubiju’ rivala (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Maj.2015

Jedan od junaka pobede Crvene zvezde nad ekipom Partizana, kapiten tima Luka Mitrović, zadovoljan je trijumfom od  92:76.. - Bitna pobeda za nas, iz prostog razloga zbog borbe za prvo mesto u ligaškom delu sezone i prednosti domaćeg terena. Nije to bila sjajna partija tokom svih 40 minuta, ali na...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.