Mitrović: Provere pokazale gde smo

Izvor: B92, 26.Sep.2014, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Provere pokazale gde smo

Kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović rezimirao je učešće na Glorija kupu u Istanbulu kao dobru priliku da tim proceni kako je do sada uradio.

Crveno-beli su u veoma jakoj konkurenciji, nakon poraza od CSKA (77:72), Fenerbahčea (75:66) i Anadolu Efesa (76:59), zauzeli poslednje, šesto mesto.

"Mislim da će nam dobro doći ove provere, da vidimo gde smo i da vidimo na čemu još treba da radimo", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Mitrović za klupski sajt.

On je ocenio da Crvena zvezda nije igrala na željenom nivou, posebno u trećoj utakmici, ali da je i bolje što srela sa jačim rivalima da ne bi bila stvorena pogrešna slika protiv slabijih timova.

"Za razliku od prethodnih utakmica, gde smo odigrali znatno bolje protiv CSKA i Fenerbahčea, u trećoj protiv Efesa nismo igrali dobro. Nismo bili na željenom nivou ni u napadu ni u odbrani i logično je da je tako jaka ekipa kao što je Efes to iskoristila i ubedljivo pobedila", kazao je Mitrović.

Crvenu zvezdu već 3. oktobra očekuje prva takmičarska utakmica u sezoni, a gost u okviru regionalne Jadranske lige biće debitant, bugarski Levski.

"Ostalo nam je još sedam dana do prve utakmice. Moramo to vreme da iskoristimo za kvalitetan trening i da se uigramo. Više vremena ćemo posvetiti taktici u želji da što spremniji dočekamo utakmicu sa Levskim, a naše navijače pozivam da u sto većem broju dodju na taj meč", zaključio je Mitrović.

U finalu turnira Glorija kup u Istanbulu od 19.15 sati igraju Unikaha i CSKA Moskva.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.