Mirotić u crveno-belom, a to neće biti Zvezda?

Izvor: B92, 26.Jun.2023, 13:47

Mirotić u crveno-belom, a to neće biti Zvezda?

Nikola Mirotić jedan je od igrača koji izazivaju najveću pažnju evroligaških klubova ove sezone.

Najskuplje plaćeni košarkaš u Evroligi definitivno napušta Barselonu, a pred njim su dani odluke gde će nastaviti karijeru.

Pričalo se da je Olimpija Milano najbliža njegovom potpisu, potom su u trku ušli Crvena zvezda i Anadolu Efes, a sada je glavni favorit postao Olimpijakos.

Kako prenose grčka "Novasports" i "Sportando", u slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da Saša Vezenkov ode u NBA ligu, a Sakramento Kingsi su već spremni da mu ponude mesto u rosteru, tim iz Pireja će krenuti u napad na krilnog centra.

Takođe, i Mirotić je zainteresovan da obuče crveno-beli dres Olimpijakosa, te su pregovori u toku.

Mirotić je od 2019. godine u katalonskom klubu, nije ostvario prevashodni cilj osvajanja Evrolige, a prethodne sezone je u elitnom takmičenju beležio 15,4 poena, 4,3 skoka i 1,2 asistencije po meču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga,   Grčka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVE SE U SEKUNDI OKRENULO! Crveno-beli su sada GLAVNI favoriti za dovođenje Mirotića

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023

Iako je delovalo da je Armani prva opcija....Španski košarkaš Barselone, Nikola Mirotić, jedan je od igrača koji izazivaju najveću pažnju evroligaških klubova ove sezone...Najskuplje plaćeni košarkaš u Evroligi napušta Barselonu, a pred njim su dani odluke gde će nastaviti karijeru...Pričalo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.