Milunović potvrdio prelazak u Zvezdu

Izvor: RTS, 01.Dec.2018, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milunović potvrdio prelazak u Zvezdu

Bivši fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Milunović potvrdio je da napušta BATE Borisov i prelazi u Crvenu zvezdu. Visoki 29-godišnji štoper objavio je na svom Fejsbuk profilu da se vraća u domovinu, gde je nosio dresove lučanske Mladosti i Borca iz Čačka.
"Želim da se zahvalim svima u Bate-u. To je bilo divno za mene. Sada idem u nove izazove (u Crvenoj zvezdi), >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << BATE i Belorusija će uvek biti u mom srcu i neću ih zaboraviti. Želim svima sreću u budućnosti i Ligi Evrope, nadam se da ćemo jednog dana ponovo sresti ", napisao je Milunović, a prenose beloruski mediji.

Milunović bi trebalo da potpiše dvoipogodišnji ugovor sa prvakom Srbije vredan ukupno milion evra.
Milunović, koji za selekciju Srbije ima tri nastupa i gol, sa BATE-om je osvojio četiri titule prvaka Belorusije za isto toliko sezona i bio proglašavan najboljim defanzivcem u toj zemlji.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal,   Facebook

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STIŽE VELIKO POJAČANJE NA MARAKANU! Štoper BATE Borisova potvrdio dolazak u Zvezdu!

Izvor: Kurir, 01.Dec.2018

Bivši fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Milunović potvrdio je da napušta BATE Borisov i prelazi u Crvenu zvezdu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.